<%@LANGUAGE="VBSCRIPT" CODEPAGE="65001"%> Chinahanji Power CO.,LTD - Plunger, Düse, Ventil | Einspritzpumpe | Dieselpumpe | Kraftstoffsystem | Bleistift-Düse
  

 
Produktinformation
  AMBAC Serien
  VE Pump
  Delphi-Lucas
  Stanadyne
  Caterpillar
  VP Serien
  HEUI Injektor
  Düse
  Cummins
  Detroit
  Yanmar
  Unit Pump
  Elektronische Steuerung
  Common Rail System
  Plunger
  Düse
  Zuflussventil
  Engine-Bild
  Reparaturkasten & Werkzeug
  Gasinjektion
  Turbo
  Norm injektor
  Verarbeitungsgeräte
  eBay StoreseBay Stores  
www.chinahanji.com
 
Home >> Service

  1, zakelijke doelen
  5-10 jaar door inspanningen om zichzelf te bouwen in China in de grootste bedrijven de Han-machine pomp industrie. Na 20-30 jaar van de inspanningen, zetten we in de duiker machine-bouw industrie, de olie in de wereld pomp invloedrijke merk bedrijven met een jaarlijkse omzet in de wereld top drie. Ons uiteindelijke doel is om de machine te verschuiven naar een duiker met wereldwijde invloed, de markt kan concurreren, strategie uitvoering, merk beroep van de vennootschap.
  2, bedrijfsfilosofie
  Visie: het bouwen van een wereldwijd leverancier van het merk van beroep van de pomp
  Missie: Om brandstof injectie systeem pomp voor de wereld industrie met kosten-effectieve producten, voor het personeel van de waarde van het leven platform om te bouwen; geworden China's grootste auto-industrie grootste leverancier van olie pompen.
  Business filosofie: People-oriented, harmonieuze ontwikkeling.
  Moeten leren anderen te respecteren en te begrijpen, om harmonieuze relaties vast te stellen, ter bevordering van hun eigen ontwikkeling, terwijl ook de ontwikkeling van anderen te vergemakkelijken.
  3, een ondernemersgeest
  Harmonie, innovatie, uitvoering, samenwerking, en ernstig
  Harmony: van zijn eigen begin, individuen gemoedsrust, aan individuen, gezinnen, bedrijfsbrede harmonie, waardoor een harmonieuze samenleving.
  Innovatie: In de felle concurrentie op de markt, de enige constante verandering en innovatie voor het verkrijgen van duurzame ontwikkeling vaart in de duiker vertrouwelijk in technologie, producten, diensten en het beheer Over een heel scala van innovatie, voortdurend vormen en ter vergroting van hun kerncompetenties .
  Uitvoering: de uitvoering van de ontwikkeling van ondernemingen is om het idee gunst in actie, zetten in actie op de resultaten. De juiste strategie is geen garantie dat het bedrijf succes. Succesvolle bedrijven moeten de strategische richting en tactische uitvoering zijn gedaan op het bedrijf.
  Samenwerking: de oorzaak van Han machine door verschillende gebieden, verschillende beroepen, verschillende ervaringen van mensen samen te werken aan volledig moet worden benadrukt samenwerking, teamwork, duidelijk tegen alle provincialisme en kleine groepen mentaliteit.
  Serieus: "Details bepalen het succes of falen," minutieuze werk, gedaan. Voortdurend naar excellentie op basis van de samenvatting van een permanente basis.
  4, Talent
  Respect voor het personeel, en Duitsland kunnen worden beide.

 
 
 
     
 
English China Español Русско Portuguese العربية Nederlands Français Deutsch Ελληνικά Italiano 日本語
闽ICP备06000674号
E-mail:sales@vepump.com Fax:+86-594-3600560
CopyRight©2003 ChinahanJi Power Co.,Ltd All rights reserved
   
In der CHINAHANJI POWER CO.,LTD ist eine spezialisierte Produktion Power Diesel Motorteile Anbieter. Unsere wichtigsten Produkte sind VE-Pumpen-, Diesel-Einspritzventil Teile, Düse-Einspritzsysteme und andere damit zusammenhängende Produkte (wie Pumpenkopf, Flügelzellenpumpe, Kurvenscheibe, rotierenden Welle, in der Öl-Batterie Ventile, etc.), Spalte Stecker (Typ A-, AS-Typ, P-Typ, PS7100-Typ, P8500-Typ, MG Typ usw.), Düse (DN, DNOPDN, S, SN, PN, etc.), Druckventil, Carter Bleistift-Art Düse und so weiter.